· El portavoz y diputado de Cs Baleares, Xavier Pericay, se muestra preocupado porque el Govern y los grupos que lo apoyan planteen políticas de enfrentamiento y exclusión del resto de fuerzas parlamentarias

Palma, lunes 12 de febrero de 2018. “Es sorprendente que los partidos que forman el Pacte escenifiquen su voluntad de acuerdo de cara a la próxima legislatura como un proceso constituyente, como si estos tres partidos estuvieran en vías de fusionarse en un solo bloque”. Así se ha manifestado el portavoz y diputado de Cs Baleares, Xavier Pericay, en referencia a la rueda de prensa conjunta que ofrecieron hace unos días los partidos del Govern para anunciar, a un año y medio de las elecciones autonómicas, su intención de volver a gobernar juntos en la próxima legislatura, a pesar de los “graves problemas que hay entre ellos”.

En este sentido, Pericay ha asegurado que la voluntad del Pacte es hacer creer a todos que siguen siendo un equipo a pesar de sus crisis y de las diferencias que hay entre ellos, como el decreto de catalán en la sanidad.

“Me preocupa que el Govern y los grupos que lo apoyan planteen políticas de enfrentamiento y exclusión del resto de fuerzas parlamentarias”, ha dicho el portavoz de Cs Baleares, quien ha lamentado que “sus diferencias se tengan que resolver de esta manera, identificando a PP y Cs como un enemigo común”.

Por otra parte, Pericay ha anunciado que en el próximo pleno del Parlament, la diputada de Cs Baleares, Olga Ballester, preguntará a la presidenta, Francina Armengol, sobre la falta de inversión en la etapa de aprendizaje de 0-3 años.

____________________________________________________________

· Es portaveu i diputat de Cs Balears, Xavier Pericay, se mostra preocupat perquè es Govern i es grups que li donen suport plantegin polítiques d’enfrontament i exclusió de la resta de forces parlamentàries

Palma, dilluns 12 de febrer de 2018. ‘És sorprenent que es partits que formen es Pacte escenifiquin sa seva voluntat d’acord de cara a sa pròxima legislatura com un procés constituent, com si aquests tres partits estiguessin en vies de fusionar-se en un sol bloc’. Així s’ha manifestat es portaveu i diputat de Cs Balears, Xavier Pericay, en referència a sa roda de premsa conjunta que varen oferir fa uns dies es partits des Govern per anunciar, a un any i mig de ses eleccions autonòmiques, sa seva intenció de tornar a governar junts sa pròxima legislatura, maldament es ‘greus problemes que hi ha entre ells”.

En aquest sentit, Pericay ha assegurat que sa voluntat des Pacte és fer creure a tots que segueixen sent un equip, a pesar de ses crisis i de ses diferències que hi ha entre ells, com es decret de català a sa sanitat.

“Me preocupa que es Govern i es grups que li donen suport plantegin polítiques d’enfrontament i exclusió de la resta de forces parlamentàries”, ha dit es portaveu de Cs Balears, qui ha lamentat que “ses seves diferències s’hagin de resoldre d’aquesta manera, identificant PP i Cs com un enemic comú”.

Per altra part, Pericay ha anunciat que en es pròxim ple des Parlament, sa diputada de Cs Balears, Olga Ballester, demanarà a sa presidenta, Francina Armengol, sobre sa falta d’inversió en s’etapa d’aprenentatge de 0-3 anys.