· El portavoz y diputado de Cs Baleares, Xavier Pericay, ha preguntado a Armengol qué piensa sobre la evolución de la radio y la televisión públicas de Baleares desde que es presidenta de esta Comunidad

Palma, martes 20 de febrero de 2018. El portavoz y diputado de Ciudadanos (Cs) Baleares, Xavier Pericay, ha preguntado en el pleno de hoy a la presidenta del Govern, Francina Armengol, qué piensa sobre la evolución de la radio y la televisión públicas de Baleares desde que es presidenta de esta Comunidad.

Pericay ha señalado que la encuesta comprendida en el estudio “Repensar Balears”, del Circulo de Economía de Mallorca, puntuaba con una nota muy baja la objetividad e independencia de los medios de comunicación públicos. En este sentido, el portavoz de Cs Baleares le ha recordado a la presidenta que “hace un año aseguraba que IB3 era cada dia más plural y objetiva”. “¿Aún cree que es así?”, le ha preguntado Pericay a Armengol.

“Los que conocen la cadena por dentro también hablan de un clima enrarecido, de directivos que no se entienden, de contrataciones irregulares, que no atienden a la bolsa reglamentaria. Irregulares, pero todas provenientes de un medio afín al color ideológico de su Gobierno”, ha manifestado el portavoz de Cs Baleares.

Pericay ha asegurado que “el gobierno de Armengol es el responsable de esta situación” y ha recordado que “el Govern modificó la ley para poder nombrar el nuevo director general con el mínimo consenso posible”.

_______________________________

· Es portaveu i diputat de Cs Balears, Xavier Pericay, ha demanat a Armengol què pensa sobre s’evolució de sa ràdio i sa televisió pública de Balears d’ençà que és presidenta d’aquesta Comunitat

Palma, dimarts 20 de febrer de 2018. Es portaveu i diputat de Ciutadans (Cs) Balears, Xavier Pericay, ha demanat en es ple d’avui a sa presidenta des Govern, Francina Armengol, què pensa sobre s’evolució de sa ràdio i sa televisió públiques de Balears d’ençà que és presidenta d’aquesta Comunitat.

Pericay ha assenyalat que s’enquesta inclosa a s’estudi “Repensar Balears”, des Cercle d’Economia de Mallorca, puntuava amb una nota molt baixa s’objectivitat i independència des medis de comunicació públics. En aquest sentit, es portaveu de Cs Balears li ha recordat a sa presidenta que “fa un any assegurava que IB3 era cada dia més plural i objectiva”. “¿Encara creu que és així?”, li ha demanat Pericay a Armengol.

“Es que coneixen sa cadena per dins també xerren d’un clima enrarit, de directius que no s’entenen, de contractacions irregulars, que no atenen es borsí reglamentari. Irregulars, però totes provinents d’un mitjà afí an es color ideològic des seu Govern”, ha manifestat es portaveu de Cs Balears.

Pericay ha assegurat que “es govern d’Armengol és es responsable d’aquesta situació” i ha recordat que “es Govern va modificar sa llei per poder nomenar es nou director general amb so mínim consens possible”.