• El coordinador de la agrupación de Ciudadanos (Cs) Inca, Bernat Vallori, reclama al alcalde que “dote de más calidad, regularidad y equidad la planificación del asfaltado y el parcheado de las calles

Inca, viernes 23 de marzo de 2018. El coordinador de la agrupación de Ciudadanos (Cs) Inca, Bernat Vallori, ha reclamado al alcalde, Virgilio Moreno,  que “dote de más calidad, regularidad y equidad la planificación del asfaltado y el parcheado de las calles de la ciudad”.

Ya les basta a los conductores con no poder aparcar, ni circular con fluidez como para tener que sortear también la cantidad de socavones que presentan algunas calles del centro de Inca, como la Avenida Reyes Católicos, que da acceso a la Serra de Tramuntana” ha manifestado el coordinador Vallori.

Además, el coordinador de la agrupación de Cs Inca ha criticado que “de poco servirán las campañas de promoción turística con estos problemas en nuestras calles”.

——————————————————

  • Es coordinador de s’agrupació de Ciutadans (Cs) Inca, Bernat Vallori, reclama an es batle que “doti de més qualitat, regularitat i equitat sa planificació de s’asfaltat des carrers

Inca, divendres 23 de març de 2018. Es coordinador de s’agrupació de Ciutadans (Cs) Inca, Bernat Vallori, ha reclamat an es batle, Virgilio Moreno, que “doti de més qualitat, regularitat i equitat sa planificació de s’asfaltat des carrers de sa ciutat”.

Ja els basta an es conductors amb no poder aparcar, ni circular amb fluïdesa com per haver de sortejar també sa quantitat de forats que presenten uns quants carrers des centre d’Inca, com s’Avenguda Reis Catòlics, que dóna accés a sa Serra de Tramuntana” ha manifestat es coordinador Vallori.

Ademés, es coordinador de s’agrupació de Cs Inca ha criticat que “de poc serviran ses campanyes de promoció turística amb aquests problemes en es nostros carrers”.