• El coordinador de la agrupación de Ciudadanos (Cs) Sóller, Sebastià Aguiló, propone que “el Consell permita aparcar en la carretera a los coches en batería, para ganar así más espacio

Sóller, viernes 13 de abril de 2018. La agrupación de Ciudadanos (Cs) Sóller ha recriminado al ayuntamiento que no haya tomado medidas respecto a los problemas de aparcamiento que podían surgir cuando se decidió rescatar el peaje del túnel de Sóller. “Desde Cs Baleares nos opusimos en el Consell a que se rescatase antes de tiempo el túnel, y una de las razones era que con los años que quedaban se podían estudiar medidas para aplacar el aumento de visitantes al pueblo”, ha manifestado el coordinador de la agrupación de Cs Sóller, Sebastià Aguiló.

Parece que al alcalde le sorprende que haya problemas de aparcamiento, pero en la agrupación de Cs Sóller lo venimos anunciando desde antes de que se rescatase el túnel”, ha recordado Aguiló.

Finalmente, el coordinador de Cs Sóller ha propuesto una serie de medidas para solucionar el problema. “Pedimos al Consell que permita a los coches aparcar en batería en la carretera, de esa forma ganaríamos el doble de espacio”, ha explicado Aguiló, quien también ha reclamado que “se instalen carteles en la entrada del municipio que indiquen que la circulación en el centro es complicada y se aconseje dejar el coche aparcado en las afueras”.

—————————————————–

  • Es coordinador de s’agrupació de Ciutadans (Cs) Sóller, Sebastià Aguiló, proposa que “es Consell permeti aparcar es cotxos en bateria a sa carretera, per guanyar així més espai

Sóller, divendres 13 d’abril de 2018. S’agrupació de Ciutadans (Cs) Sóller ha recriminat a s’ajuntament que no hagi pres mesures respecte an es problemes d’aparcament que podien sorgir quan se va decidir rescatar es peatge des túnel de Sóller. “Des de Cs Balears mos vàrem oposar en es Consell an es rescat abans d’hora des túnel, i una de ses raons era que amb sos anys que quedaven se podien estudiar mesures per aplacar s’augment de visitants en es poble”, ha manifestat es coordinador de s’agrupació de Cs Sóller, Sebastià Aguiló.

Pareix que an es batle el sorprèn que hi hagi problemes d’aparcament, però a s’agrupació de Cs Sóller ho venim anunciant des d’abans que se rescatàs es túnel”, ha recordat Aguiló.

Finalment, es coordinador de Cs Sóller ha proposat una sèrie de mesures per solucionar es problema. “Demanam an es Consell que permeti an es cotxos aparcar en bateria a sa carretera, d’aquesta forma guanyaríem el doble d’espai”, ha explicat Aguiló, qui també ha reclamat que “s’instal·lin cartells a s’entrada des municipi que indiquin que sa circulació en es centre és complicada i s’aconselli deixar es cotxo aparcat en ets afores”.