• La coordinadora de Cs Manacor, Joana Maria Salas, denuncia que “el ayuntamiento lleva décadas ignorando el castellano en sus comunicaciones con los vecinos, a pesar de las múltiples reclamaciones

Manacor, martes 24 de abril de 2018. La agrupación de Ciudadanos (Cs) Manacor ha reclamado al Ayuntamiento que empiece a utilizar las dos lenguas oficiales, el catalán y el castellano, en todas sus comunicaciones. “Nos parece increíble que este ayuntamiento lleve décadas ignorando el castellano en todas sus notas de prensa, comunicados oficiales, actas de pleno, comisiones informativas, y que incluso lo haya erradicado de su página web”, ha manifestado la coordinadora de la agrupación de Cs Manacor, Joana Maria Salas.

Desde Cs Manacor pedimos que en todas las comunicaciones que se hagan a los vecinos se empleen ambos idiomas, así como que la página web dé la opción de castellano”, ha indicado Salas.

La coordinadora de la agrupación de Cs Manacor ha lamentado que “el equipo de gobierno integre formaciones que están desoyendo a sus propios militantes, que esperan de sus representantes el mismo grado de respeto hacia ambos idiomas oficiales”.

————————————————

  • Sa coordinadora de Cs Manacor, Joana Maria Salas, denuncia que “s’ajuntament du dècades ignorant es castellà a ses seves comunicacions amb sos veïnats, a pesar de ses múltiples reclamacions que hi ha hagut

Manacor, dimarts 24 d’abril de 2018. S’agrupació de Ciutadans (Cs) Manacor ha reclamat a s’Ajuntament que comenci a utilisar ses dues llengües oficials, es català i es castellà, en totes ses seves comunicacions. “Mos pareix increïble que aquest ajuntament dugui dècades ignorant es castellà en totes ses seves notes de premsa, comunicats oficials, actes de ple, comissions informatives, i inclús l’hagi llevat de sa seva pàgina web”, ha manifestat sa coordinadora de s’agrupació de Cs Manacor, Joana Maria Salas.

Des de Cs Manacor demanam que a totes ses comunicacions que se facin an es veïnats s’emprin tots dos idiomes, així com que sa pàgina web doni s’opció des castellà”, ha indicat Salas.

Sa coordinadora de s’agrupació de Cs Manacor ha lamentat que “s’equip de govern integri formacions que no escolten es seus propis militants, que esperen des seus representants es mateix grau de respecte cap a tots dos idiomes oficials”.