• El portavoz de Cs Palma, Josep Lluis Bauzá, denuncia que “el alcalde Noguera se ha centrado en proyectos irrealizables, sin atender a las verdaderas necesidades de los ciudadanos

Palma, martes 19 de junio de 2018. El portavoz del grupo municipal de Ciudadanos (Cs) Palma, Josep Lluis Bauzá, ha denunciado, durante el Debate de la Ciudad, que “nos encontramos ante un equipo de gobierno titubeante, incapaz de avanzar en proyectos importantes y que basa su programa en propaganda e ideas utópicas para la ciudad de Palma”. “El alcalde Noguera se ha centrado en proyectos irrealizables, pero no ha sido capaz de atender las necesidades de los ciudadanos, que son las mismas que hace tres años, cuando comenzó la legislatura”, ha lamentado Bauzá.

Ocuparon el Ayuntamiento, no para dar estabilidad y gestionar los problemas de nuestra ciudad, sino para ocupar los cargos que procuraba la administración; los ciudadanos se han dado cuenta, pero ante esta situación no van a poder pedir una prórroga”, ha manifestado el portavoz de Cs Palma en alusión a la prórroga que el equipo de gobierno se ha tomado para  comenzar con los desalojos de Son Banya.

Asimismo, Bauzá ha criticado la deficiente gestión del área de Urbanismo. “El Pla Litoral de Ponent (EDUSI) iba para proyecto estrella y dos años después, la situación es tan frustrante como la de la mayoría de sus grandes proyectos”, ha explicado el portavoz de Cs Palma, quien también ha indicado que “el alcalde Noguera ha estado dos años engañando a la ciudadanía con el edificio de GESA y ahora su gestión nos va a costar en indemnizaciones más que el Palacio de Congresos”.

Además, el portavoz de Cs Palma ha lamentado que “el Ayuntamiento ha sido incapaz de conseguir un consenso amplio en sus Ordenanzas; la mayoría no han visto la luz, ni esperamos que lo hagan en un corto espacio de tiempo” y que “la zonificación del alquiler turístico está totalmente injustificada y se basa en informes inconsistentes”.

Por otro lado, Bauzá también ha citado como deberes del Ayuntamiento conseguir una ciudad cardioprotegida, mejorar la situación de los vecinos de Camp Redó, preservar una verdadera transparencia y ofrecer a los funcionarios los mejores servicios para poder realizar su trabajo adecuadamente.

Finalmente, el portavoz de Cs Palma ha indicado que “este equipo de gobierno prometía un panorama de optimismo y se ha quedado en algo sombrío”. “Van a dejar este Ayuntamiento sin que se vislumbre ningún avance significativo; siguen abonados a su idea de fantasía”, ha incidido Bauzá.

——————————————————–

  • Es portaveu de Cs Palma, Josep Lluis Bauzá, denuncia que “es batle Noguera s’ha centrat en projectes irrealisables, sense atendre ses vertaderes necessitats des ciutadans

Palma, dimarts 19 de juny de 2018. Es portaveu des grup municipal de Ciutadans (Cs) Palma, Josep Lluis Bauzá, ha denunciat, durant es Debat de sa Ciutat, que “mos trobam davant un equip de govern vacil·lant, incapaç d’avançar en projectes importants i que basa es seu programa en propaganda i idees utòpiques per sa ciutat de Palma”. “Es batle Noguera s’ha centrat en projectes irrealisables, però no ha estat capaç d’atendre ses necessitats des ciutadans, que són ses mateixes que fa tres anys, quan va començar sa legislatura”, ha lamentat Bauzá.

Varen ocupar s’Ajuntament, no per donar estabilitat i gestionar es problemes de sa nostra ciutat, sinó per ocupar es càrrecs que els procurava s’administració; es ciutadans se n’han temut, però davant aquesta situació no podran demanar una pròrroga”, ha manifestat es portaveu de Cs Palma en al·lusió a sa pròrroga que s’equip de govern s’ha pres per començar amb sos desallotjaments de Son Banya.

Així mateix, Bauzá ha criticat sa deficient gestió de s’àrea d’Urbanisme. “Es Pla Litoral de Ponent (EDUSI) anava per projecte estrella i dos anys després sa situació és tan frustrant com sa de sa majoria des seus grans projectes”, ha explicat es portaveu de Cs Palma, qui també ha indicat que “es batle Noguera ha estat dos anys enganant sa ciutadania amb s’edifici de GESA i ara sa seva gestió mos costarà en indemnisacions més que es Palau de Congressos”.

Ademés, es portaveu de Cs Palma ha lamentat que “s’Ajuntament hagi estat incapaç de conseguir un consens ampli en ses seves Ordenances; sa majoria no han vist sa llum, ni esperam que ho facin en un curt espai de temps” i que “sa zonificació des lloguer turístic està totalment injustificada i se basa en informes inconsistents”.

Per altra part, Bauzá també ha citat com a deures de s’Ajuntament conseguir una ciutat cardioprotegida, millorar sa situació des veïnats de Camp Redó, preservar una vertadera transparència i oferir an es funcionaris es millors servicis per poder fer sa seva feina adequadament.

Finalment, es portaveu de Cs Palma ha indicat que “aquest equip de govern prometia un panorama d’optimisme i s’ha quedat en una cosa ombrívola”. “Deixaran aquest Ajuntament sense que s’albiri cap avanç significatiu; segueixen abonats a sa seva idea de fantasia”, ha incidit Bauzá.