• El coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet, lamenta que “el equipo de gobierno siempre llega tarde para dar solución a los innumerables problemas del municipio

Binissalem, jueves 21 de junio de 2018. La agrupación de Ciudadanos (Cs) Binissalem ha denunciado el estado de abandono del municipio en materia de conservación y mantenimiento del alumbrado público, así como de las instalaciones y servicios eléctricos municipales. “Los vecinos de Binissalem llevamos meses denunciando el mal estado y funcionamiento del alumbrado público a los responsables de los dos partidos que gobiernan, exigiendo soluciones inmediatas”, ha manifestado el coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet.

Desde Cs Binissalem no entendemos cómo es que el alcalde, Víctor Martí, y su antecesor, Andreu Villalonga, no son capaces de dar solución en tiempo y forma a los innumerables problemas que tiene este pueblo”, ha lamentado Palet.

Finalmente, el coordinador de Cs Binissalem ha instado al equipo de gobierno a cumplir con sus obligaciones, a prevenir, y dar soluciones a las quejas de los vecinos del pueblo. “Los ciudadanos queremos ver que nuestras reclamaciones se atienden y nuestras denuncias se solucionan” ha indicado Palet.

—————————————————–

  • Es coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet, lamenta que “s’equip de govern sempre arribi tard per donar solució an ets innumerables problemes des municipi

Binissalem, dijous 21 de juny de 2018. S’agrupació de Ciutadans (Cs) Binissalem ha denunciat s’estat d’abandó des municipi en matèria de conservació i manteniment de s’enllumenat públic, així com de ses instal·lacions i servicis elèctrics municipals. “Es veïnats de Binissalem duim mesos denunciant es mal estat i funcionament de s’enllumenat públic an es responsables des dos partits que governen, exigint solucions immediates”, ha manifestat es coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet.

Des de Cs Binissalem no entenem com és que es batle, Víctor Martí, i es seu antecessor, Andreu Vilallonga, no són capaços de donar solució en temps i forma an ets innumerables problemes que té aquest poble”, ha lamentat Palet.

Finalment, es coordinador de Cs Binissalem ha instat s’equip de govern a complir amb ses seves obligacions, a prevenir i donar solucions a ses queixes des veïnats des poble. “Es ciutadans volem veure que ses nostres reclamacions s’atenen i ses nostres denúncies se solucionen” ha indicat Palet.