· El portavoz de Cs Baleares, Xavier Pericay, asegura que “a pesar de los esfuerzos de la presidenta del Govern por demostrar que influye en el Ejecutivo de Sánchez, la realidad no cesa de desmentirla”

Palma, jueves 21 de junio de 2018. El portavoz y diputado de Ciudadanos (Cs) Baleares, Xavier Pericay, ha asegurado que “a medida que Pedro Sánchez ha ido verbalizando sus intenciones en relación con los grandes asuntos que preocupan a los baleares, el papel residual del Govern y de su presidenta se ha ido confirmando”. “De momento, nada de lo prometido en tres años de legislatura y cuya carencia era debida, según el Govern, al Gobierno central va a encontrar solución con el gobierno temporal y precario de Pedro Sánchez”, ha señalado el portavoz de Cs. “De ahí que a Armengol y a los suyos se les puede aplicar perfectamente aquello de ‘contra Rajoy vivíamos mejor’”, ha añadido Pericay.

“Por de pronto ya sabemos que no habrá nuevo sistema de financiación autonómica ni tampoco derogación de la reforma laboral. Y de la negociación del Régimen Especial no tenemos noticias”, ha apuntado el portavoz de Cs Baleares.“Resulta hasta cierto punto patético escuchar a la presidenta Armengol decir que no renuncia a negociar de forma rápida un nuevo sistema de financiación “que garantice justicia para los ciudadanos de Baleares”. O leer las declaraciones del consejero de Trabajo y portavoz del PSIB, Iago Negueruela, en las que afirma que “no hay ninguna duda de que hay que derogar la reforma laboral”, a sabiendas de que sólo va a haber alguna modificación parcial”, ha manifestado.

“A pesar de los esfuerzos de Armengol por demostrar que influye en el Ejecutivo de Sánchez, la realidad no cesa de desmentirla”, ha asegurado Pericay, que ha destacado que incluso la flamante delegada del Gobierno en Baleares ha tenido que tomar posesión de su cargo sin que ningún miembro del Gobierno de Sánchez estuviera presente. “Ese descrédito, por desgracia, no sólo es malo para Armengol y para el PSIB, sino también para todos los ciudadanos de Baleares que la tienen –y en gran medida la sufren– como presidenta de la Comunidad”, ha concluido.

___________________________________

· Es portaveu de Cs Balears, Xavier Pericay, assegura que “a pesar dets esforços de sa presidenta des Govern per demostrar que influeix en s’Executiu de Sánchez, sa realitat no cessa de desmentir-la”

Palma, dijous 21 de juny de 2018. Es portaveu i diputat de Ciutadans (Cs) Balears, Xavier Pericay, ha assegurat que “a mesura que Pedro Sánchez ha anat verbalisant ses seves intencions en relació amb sos grans assumptes que preocupen an es balears, es paper residual des Govern i de sa seva presidenta s’ha anat confirmant”. “De moment, res de lo promès en tres anys de legislatura i de què no disfrutàvem, segons es Govern, per mor des Govern central, trobarà solució amb so govern temporal i precari de Pedro Sánchez”, ha assenyalat es portaveu de Cs. “D’aquí que a Armengol i an es seus se’ls pugui aplicar perfectament allò de ‘contra Rajoy vivíem millor’”, ha afegit Pericay.

“De moment ja sabem que no hi haurà nou sistema de finançació autonòmica ni tampoc derogació de sa reforma laboral. I de sa negociació des Règim Especial no en tenim notícies”, ha apuntat es portaveu de Cs Balears. “Resulta fins a cert punt patètic escoltar sa presidenta Armengol dir que no renuncia a negociar de forma ràpida un nou sistema de finançació “que garantisi justícia pes ciutadans de Balears”. O llegir ses declaracions des conseller de Treball i portaveu des PSIB, Iago Negueruela, en què afirma que “no hi ha cap dubte que s’ha de derogar sa reforma laboral”, sabent que només hi haurà qualque modificació parcial”, ha manifestat.

“A pesar dets esforços d’Armengol per demostrar que influeix en s’Executiu de Sánchez, sa realitat no cessa de desmentir-la”, ha assegurat Pericay, que ha destacat que inclús sa flamant delegada des Govern a Balears ha hagut de pendre possessió des seu càrrec sense que cap membre des Govern de Sánchez estigués present. “Aquest descrèdit, per desgràcia, no només és dolent per Armengol i pes PSIB, sinó també per tots es ciutadans de Balears que la tenen –i en gran manera la pateixen– com a presidenta de sa Comunitat”, ha conclòs.