· La portavoz de Cs Baleares en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, apuesta por una comunicación más directa con los propietarios de las fincas de la Serra para que puedan actuar de manera más eficiente contra las plagas

Palma, miércoles 11 de julio de 2018. Cs Baleares en el Consell de Mallorca presentará en el próximo pleno una moción en la que pide que la institución inste a la Conselleria de Medio Ambiente a poner en marcha una campaña de comunicación directa con los propietarios de fincas en la Serra de Tramuntana para que puedan prevenir las plagas de insectos. Serra ha manifestado que “la Conselleria de Medio Ambiente debería mantener una actitud más proactiva a la hora de poner en marcha medidas para evitar las plagas como la de la oruga peluda” y ha pedido que “se les haga llegar a todos los propietarios, mediante correo ordinario, las medidas básicas de salud forestal que deben mantener para evitar la proliferación de este insecto”.

Además, la portavoz de Cs en el Consell ha subrayado que la Conselleria tiene toda la información necesaria para luchar contra esta plaga y debería trasladarla a los propietarios antes de que la plaga se descontrole.

Asimimo, la iniciativa de Cs propone que se cree una campaña en medios de comunicación y redes sociales para sensibilizar sobre la necesidad de luchar entre todos contra las plagas. “La Conselleria tiene que adoptar medidas para afrontar esta cuestión fundamental para la supervivencia de la Serra, pero la colaboración de los ciudadanos es imprescindible para que estas labores tengan éxito”, ha apuntado Serra.

Finalmente, Serra ha destacado la labor que hacen diariamente los propietarios de estas fincas para mantener en buenas condiciones la Serra de Tramuntana.

________________________________________

• Sa portaveu de Cs Balears en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, aposta per una comunicació més directa amb sos propietaris de ses finques de sa Serra perquè puguin actuar de manera més eficient contra ses plagues

Palma, dimecres 11 de juliol de 2018. Cs Balears en es Consell de Mallorca presentarà en es pròxim ple una moció que demana que s’institució insti sa Conselleria de Medi Ambient a posar en marxa una campanya de comunicació directa amb sos propietaris de finques a sa Serra de Tramuntana perquè puguin prevenir ses plagues d’insectes. Serra ha manifestat que “sa Conselleria de Medi ambient hauria de mantenir una actitud més proactiva a s’hora de posar en marxa mesures per evitar ses plagues com sa de s’oruga peluda” i ha demanat que “se faci arribar a tots es propietaris, a través de correu ordinari, ses mesures bàsiques de salut forestal que han de mantenir per evitar sa proliferació d’aquest insecte”.

Ademés, sa portaveu de Cs en es Consell ha subretxat que sa Conselleria té tota s’informació necessària per lluitar contra aquesta plaga i hauria de traslladar-la an es propietaris abans que sa plaga se descontroli.

Aixi mateix, s’iniciativa de Cs proposa que se faci una campanya en medis de comunicació i xarxes socials per sensibilisar sobre sa necessitat de lluitar entre tots contra ses plagues. “Sa Conselleria ha d’adoptar mesures per afrontar aquesta qüestió fonamental per sa supervivència de sa Serra, però sa col·laboració des ciutadans és imprescindible perquè aquestes labors tenguin èxit”, ha apuntat Serra.

Finalment, Serra ha destacat sa labor que fan diàriament es propietaris d’aquestes finques per mantenir en bones condicions sa Serra de Tramuntana.