· La portavoz de Cs Baleares en el Consell de Mallorca afirma que “es imposible evitar todos los accidentes, pero sí podemos disminuir las consecuencias de los accidentes que se producen en esta vía”

Palma, domingo 22 de julio de 2018. Ciudadanos (Cs) en el Consell de Mallorca presentará en el próximo pleno una moción en la que pide que se incrementen con carácter de urgencia las medidas de protección para los ciclistas en la carretera Ma-2130, que une Inca con Lluc, por la que circulan un gran número de ciclistas.

La portavoz de Cs en el Consell, Catalina Serra, ha recordado que entre finales de mayo y mediados de junio se produjeron en esta carretera dos accidentes que dejaron un ciclista fallecido y uno gravemente herido. “En ambos casos, los mayores daños se produjeron por la caída de los dos ciclistas por barrancos que se encuentran junto a la carretera”, ha subrayado Serra.

Por ello, Cs presentará ante el pleno del Consell una moción “para que se evalúen con carácter de urgencia cuáles son los puntos de la carretera en los que podrían instalarse medidas de contención para evitar caídas por el barranco, y se puedan instalar también urgentemente esos sistemas de contención”. “Es imposible evitar todos los accidentes en esa carretera, pero sí podemos minimizar las consecuencias que pueden tener para los ciclistas si se instalan más medidas de protección”, ha explicado Catalina Serra.

__________________________________

· Sa portaveu de Cs Balears en es Consell de Mallorca afirma que “és impossible evitar tots ets accidents, però sí podem disminuir ses conseqüències dets accidents que se produeixen en aquesta via”

Palma, diumenge 22 de juliol de 2018. Ciutadans (Cs) en es Consell de Mallorca presentarà en es pròxim ple una moció que demana que s’incrementin amb caràcter d’urgència ses mesures de protecció pes ciclistes a sa carretera Ma-2130, que uneix Inca amb en Lluc, per sa qual circulen un gran número de ciclistes.

Sa portaveu de Cs en es Consell, Catalina Serra, ha recordat que entre finals de maig i mitjans de juny se varen produir en aquesta carretera dos accidents que varen deixar un ciclista mort i un de greument ferit. “En tots dos casos, es majors danys se varen produir per sa caiguda des dos ciclistes per barrancs que se troben devora sa carretera”, ha subretxat Serra.

Per això, Cs presentarà davant es ple del Consell una moció “perquè s’avaluïn amb caràcter d’urgència quins són es punts de sa carretera en es quals podrien instal·lar-se mesures de contenció per evitar caigudes pes barranc, i se puguin instal·lar també urgentment aquests sistemes de contenció”. “És impossible evitar tots ets accidents en aquesta carretera, però sí podem minimisar ses conseqüències que poden tenir pes ciclistes si s’instal·len més mesures de protecció”, ha explicat Catalina Serra.