• El portavoz de Cs Palma denuncia que “el Pacte de Cort reclama solo ocho millones al Govern en inversiones procedentes de la Ecotasa, cantidades que por territorio y población son un desprecio a la ciudad

Palma, miércoles 25 de julio de 2018. “Nuevamente el Ayuntamiento vuelve a claudicar ante el Govern al pedirle inversiones económicas ínfimas para la ciudad de Palma”, así se ha manifestado el portavoz del grupo municipal de Ciudadanos (Cs) Palma, Josep Lluis Bauzá, tras el anuncio del equipo de gobierno de Cort de pedir ocho millones al Govern para realizar tres inversiones con el dinero recaudado a través del Impuesto Turístico Sostenible: la rehabilitación del Parc de la Mar, la compra de viviendas para dedicarlas a uso social y la adquisición de 24 nuevos vehículos eléctricos para Emaya.

El Pacte de Cort reclama solo ocho millones al Govern en inversiones procedentes de la Ecotasa, cantidades que por territorio y población son un desprecio a la ciudad”, ha denunciado Bauzá, quien ha incidido en que “desde el equipo de gobierno se puentea a la oposición y se piden inversiones al Govern para realizar proyectos que ni siquiera se nos han explicado”.

Asimismo, el portavoz de Cs Palma ha criticado que solo uno de los tres proyectos, la adquisición de vehículos eléctricos para Emaya, cuenta con la finalidad de las inversiones del Impuesto Turístico Sostenible. “Ni la rehabilitación del Parc de la Mar, ni la vivienda social tienen nada que ver con ecología, medioambiente o conservación de espacios naturales”, ha indicado Bauzá.

Finalmente, el portavoz de Cs Palma ha manifestado que “la incapacidad del señor Hila para crear un Plan de Vivienda Social en esta legislatura y la proximidad de las elecciones, le llevan a hacer anuncios que en su proyecto y licitación acabarán como todos, siendo propaganda y humo, sin ninguna trascendencia para los ciudadanos de Palma”.

——————————————-

  • Es portaveu de Cs Palma denuncia que “es Pacte de Cort reclama tan sol vuit milions an es Govern en inversions procedents de s’Ecotaxa, quantitats que per territori i població són un despreci a sa ciutat

Palma, dimecres 25 de juliol de 2018. “Novament s’Ajuntament torna a claudicar davant es Govern en demanar-li inversions econòmiques ínfimes per sa ciutat de Palma”, així s’ha manifestat es portaveu des grup municipal de Ciutadans (Cs) Palma, Josep Lluis Bauzá, després de s’anunci de s’equip de govern de Cort de demanar vuit milions an es Govern per realisar tres inversions amb sos doblers recaptats a través de s’Impost Turístic Sostenible: sa rehabilitació des Parc de sa Mar, sa compra de vivendes per dedicar-les a ús social i s’adquisició de 24 nous vehicles elèctrics per Emaya.

Es Pacte de Cort reclama tan sol vuit milions an es Govern en inversions procedents de s’Ecotaxa, quantitats que per territori i població són un despreci a sa ciutat”, ha denunciat Bauzá, qui ha incidit que “des de s’equip de govern se ponteja a s’oposició i se demanen inversions an es Govern per realisar projectes que ni tan sols se mos han explicat”.

Així mateix, es portaveu de Cs Palma ha criticat que només un des tres projectes, s’adquisició de vehicles elèctrics per Emaya, compta amb sa finalitat de ses inversions de s’Impost Turístic Sostenible. “Ni sa rehabilitació des Parc de sa Mar, ni sa vivenda social tenen res a veure amb ecologia, medi ambient o conservació d’espais naturals”, ha indicat Bauzá.

Finalment, es portaveu de Cs Palma ha manifestat que “s’incapacitat des senyor Hila per crear un Pla de Vivenda Social en aquesta legislatura i sa proximitat de ses eleccions, li duen a fer anuncis que en es seu projecte i licitació acabaran com tots, sent propagandes i fum, sense cap transcendència pes ciutadans de Palma”.