• Cristina Fiol interpela a la consellera de Territorio e Infraestructuras sobre el corte de tráfico para acceder al Faro de Formentor y el servicio de lanzadera alternativo entre el Port de Pollença y Formentor

Palma, jueves 13 de septiembre de 2018. El grupo de Ciudadanos (Cs) en el Consell de Mallorca ha conseguido que el pleno de la institución insular haya aprobado por unanimidad su moción para que el Consell arregle el arbolado de una parcela del barrio la Bonanova en Palma. La consellera de Cs Baleares, Cristina Fiol, ha explicado que “en la calle Francesc Vidal i Sureda, convergencia con la calle Bartomeu Pons i Coll de Palma, hay una pequeña parcela llena de pinos en la que no se realiza ningún mantenimiento ni poda desde hace años, según denuncian los vecinos”.

Concretamente, el plenario ha aprobado que el Consell lleve a cabo las actuaciones necesarias para asegurar con carácter urgente la estabilidad de los árboles de la parcela, así como a retirar los restos vegetales y a desarrollar un mantenimiento adecuado de esta área.

Asimismo, el pleno ha acordado que el Consell siga con las labores de identificación y revisión de las parcelas de su propiedad dentro de Palma y todos los núcleos de población de Mallorca, para tener constancia de si se está llevando un mantenimiento adecuado.

Por último, la consellera de Cs Baleares, Cristina Fiol, ha interpelado a la consellera de Territorio e Infraestructuras, Mercedes Garrido, sobre el corte de tráfico para acceder al Faro de Formentor y el servicio de lanzadera alternativo entre el Port de Pollença y Formentor.

 —————————————-

  • Cristina Fiol interpel·la sa consellera de Territori i Infraestructures sobre es tall de tràfic per accedir an es Far de Formentor i es servici de llançadora alternatiu entre es Port de Pollença i Formentor

Palma, dijous 13 de setembre de 2018. Es grup de Ciutadans (Cs) en es Consell de Mallorca ha aconseguit que es ple de s’institució insular hagi aprovat per unanimitat sa seva moció perquè es Consell arregli ets arbres d’una parcel·la des barri de sa Bonanova a Palma. Sa consellera de Cs Balears, Cristina Fiol, ha explicat que “en es carrer Francesc Vidal i Sureda, convergència amb so carrer Bartomeu Pons i Coll de Palma, hi ha una petita parcel·la plena de pins on no se fa cap manteniment ni exsecalla des de fa anys, segons denuncien es veïnats”.

Concretament, es plenari ha aprovat que es Consell dugui a terme ses actuacions necessàries per assegurar amb caràcter urgent s’estabilitat dets arbres de sa parcel·la, així com retirar ses restes vegetals i desplegar un manteniment adequat d’aquesta àrea.

Així mateix, es ple ha acordat que es Consell seguesqui amb ses labors d’identificació i revisió de ses parcel·les de sa seva propietat dedins Palma i tots es nuclis de població de Mallorca, per tenir constància de si s’està duguent a terme un manteniment adequat.

Finalment, sa consellera de Cs Balears, Cristina Fiol, ha interpel·lat sa consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, sobre es tall de tràfic per accedir an es Far de Formentor i es servici de llançadora alternatiu entre es Port de Pollença i Formentor.